Клиентите на водещия български оператор WINBET, които са абонати на мобилните услуги на Vivacom, вече могат да депозират средства за игра на сайта winbet.bg чрез своята сметка към телекома.

 

За да се възползват от услугата, регистрираните потребители на сайта трябва да изберат опцията „Депозит чрез Vivacom“, да изберат предпочитаната сума на депозита (10, 20 или 30 лв.), след което да потвърдят депозита чрез 6-цифрения код, който ще получат със SMS на своя телефон. Стойността на направения чрез услугата депозит за игра се добавя към месечната фактура на абоната на Vivacom.

 

WINBET предлага депозит на средства за игра чрез сметката за мобилен телефон във Vivacom

Услугата е достъпна само за частни клиенти с договор за мобилни услуги към Vivacom и само за мобилния номер, посочен в профила на клиента на сайта на WINBET. Лимитът за депозит чрез Vivacom в winbet.bg е 30 лв. на месец, като клиентите могат да избират дали да използват наведнъж цялата сума или да направят няколко по-малки по размер плащания.

 

С новата услуга „Депозит чрез Vivacom“ WINBET разширява възможностите за любителите на качественото онлайн казино забавление и им предлага както още един удобен, бърз и сигурен начин за депозиране на средства, така и удобен инструмент за проследяване и контрол на тяхното потребление.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg