WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Локомотив Пловдив през следващите три сезона, съобщиха на официално събитие на стадиона на клуба представители на компанията и на ръководството на отбора.

 

WINBET и Локомотив Пловдив продължиха партньорството си

Както и досега, съгласно споразумението между компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на Локомотив в мачовете им от националното първенство, турнира за Купата на България, както и на стадиона на отбора, а играчи на Локомотив Пловдив могат да участват и в промоционални активности на компанията.

 

WINBET и Локомотив Пловдив стартираха партньорството си през февруари 2021 г.

 

“Хубаво е и за нас е важно, че имаме подкрепа от такъв партньор като WINBET. Знам, че са изключително сериозни и се надявам да отговорим на техните очаквания”, сподели новият изпълнителен директор на Локомотив Пловдив г-н Павел Колев.

 

„Щастливи сме, че днес можем да обявим продължаването на партньорството между WINBET и Локомотив Пловдив. Това е клуб с невероятни традиции и невероятна публика и, вярваме, голямо бъдеще. Затова WINBET продължава партньорството с този исторически футболен клуб. Грижата и подкрепата за българския спорт е част от философията зад бранда WINBET, а освен това намираме много общо между амбициите на нашия бранд и тези на Локомотив”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева - Иванова. “Надяваме, с наша помощ, отборът да продължи своето развитие и да се представи още по-добре през следващия сезон. Пожелаваме много успех на клуба, както и на новото ръководство“, допълни тя.