Съдийка №1 в българския футбол Християна Гутева сбъдна мечтата си да води мач от Първа лига. 33-годишната хубавица, която е родом от Габрово бе главен рефер на двубоя между „Крумовград” и „Левски” на стадиона в Коматево. Така засуканата блондинка стана първата жена в историята на футбола ни със съдийски наряд от елитната дивизия. Макар във футболните среди да е популярна повече от десетилетие, в последно време Гутева дръпна завесата за личния си живот и крие семейството си от хорските очи.

 

Години наред хубавата Хриси финтираше журналистите по въпросите за тънката част. Най-вече относно – има ли мъж до себе си и кой е той? И докато си траеше за любовта, тихомълком стана майка в края на 2022 г. И до днес обаче блондинката упорито крие бащата на детето си. Оказва се, че любимият на Гутева е футболист на малки вратички, казва се Евгени и е родом от Стара Загора.

 

Само че навремето никой не разбра кога двамата са заченали първата си рожба. Не е ясно и дали имат брак. За детето им Християна съобщи около Коледа на 2022 г., когато вече се беше родило – със снимка в социалната мрежа, на която държи пеленачето на ръце. За таткото Евгени обаче не обели нито дума.

 

Според близки до Гутева, цялата тази потайност се дължи на популярността ѝ в миналото, от която реферката си изпатила лошо. Преди повече от десетилетие Гутева нашумя покрай връзката ѝ с тогавашния ѝ колега от съдийството Таско Тасков. Двамата бяха заедно близо пет години и се превърнаха в една най-обсъжданите двойки във футболните среди. Именно целият този шум по онова време хич не ѝ е понесъл и в момента габровката споделя всичко за семейството и личния си живот само с най-близките си хора.

 

През 2015 г. звездната съдийска двойка Хриси и Таско неочаквано се разпадна. Тогава се появиха слухове, че габровката го е зарязала и му е разбила сърцето заради вътрешни интриги в съдийството. Така или иначе, никой от тях не изплю камъчето за разлъката. Дълго време обаче Тасков не можа да прежали раздялата с Гутева, а според мнозина любовната мъка е съсипала и съдийската му кариера. През 2017 г. Таско се отказа от съдийството след няколко скандални гафа, но за пред хората обясни, че има травма в коляното.  

 

В момента Таско Тасков има щастлив брак с друга жена на име Лора. Според наблюдателни очи във футболните среди съпругата на Таско е копие на Хриси Гутева – руса, очарователна и засукана като съдийката.

Източник: Уикенд