Билетите за мача на Конър Макгрегър се разграбиха за рекордно време!

За около 3 минути бяха продадени всички 20 000 билета за мача на Конър Макгрегър, с който ирландецът ще се завърне в UFC. Това ще се случи на турнира UFC 246 в Лас Вегас, който е на 18 януари, предава сайтът Dir.bg. Конър Макгрегър Макгрегър ще се изправи срещу Доналд Серони - Каубоя, което е негов първи мач в ММА след загубата от Хабиб Нурмагомедов през октомври 2018 г.

Разпродажбата на всички билети стана за около 180 секунди онлайн, като те бяха с цена от 350 долара вместо стандартните за UFC по около 150.

Интересът към завръщането на Макгрегър е огромен. Галавечерта е в залата "T-Mobile Arena" в Лас Вегас. Общата печалба от продажба на пропуски, като се прибавят и ВИП-пакетите, се очаква да стигне 10 милиона долара. В добавка UFC потрива ръце от очакваните огромни заявки за излъчване през pay-per-view платформата на мачовете от турнира. И пак - основно заради Макгрегър. Шефът на организацията Дейна Уайт коментира, че мачът не само ще е огромен като приходи, но и кръстопътен в кариерата на Конър. "Победата над Серони е от голямо значение за кариерата на Макгрегър и за неговото бъдеще - каза президентът на UFC. - Той го осъзнава. Надяваме се, че ще имаме три добри битки с негово участие през 2020 година."