ЦСКА ще изиграе последния си мач на стадион "Българска армия" в този му вид на 10 декември. Това е голямата новина, която официално съобщиха от клуба.

След това "армейците" се местят на Националния стадион, докато текат строителните дейности на "Армията".

От ЦСКА готвят много инициативи за отбелязване на историческия мач, като ще ги обявят съвсем скоро.

Ето какво още съобщиха от клуба:

"Уважаеми привърженици,

С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта.

В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на "Българска армия", а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж.

И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на построения през 1967 г. стадион "Българска армия" ще бъде домакинството на "Лудогорец" на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо. Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата.

Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на "Българска армия". Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г.

Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион. Закупи билет за мача тук: https://bit.ly/46qOTW3

Е, "армейци", преборихме се! ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!".

Източник: dir.bg