Кубрат Пулев изненада с разкритие за личния си живот.  Кобрата сподели неочаквано коя е жената до него, след като се раздели с Андреа.

"Да, щастлив съм, имам човек до себе си. Но не смятам, че е необходимо да правя любовта си публично достояние. Достатъчно години прекарах в публична връзка с известна личност.", каза спортистът.

Повече от десет години той и певицата Андреа бяха заедно. Двамата обаче скъсаха след скандални разкрития за трети човек във връзката им. Все пак Андреа го подкрепи по време на скандала с известна американска репортерка, която той си позволи да награби в ефир. Заради изцепката, на Кобрата му се наложи да мине курс по психотерапия и поведенчески консултации, а също така да плати и много солидно обезщетение.  

Но дори и тази драма не успя да сплоти отново двойката и в крайна сметка те решиха да се разделят. Спортистът се посвети на образованието си и неотдавна взе диплома и по политология, а Андреа продължава професионалното си развитие като певица.  И докато звездата мълчи има ли мъж до себе си, спортистът призна, че си има половинка. И издаде, че дамата не е популярна в публичното пространство, нито търси слава и известност.

Както гласи старата поговорка "Любовта няма нужда от показност". А самият Пулев признава, че вече е научил още един ценен урок - най-важните неща не са тези, които се купуват с пари.