Още на старта на новия сезон „Лудогорец“ катастрофира тежко със загуба 0:2 от косовския първенец „Балкани“ в първия кръг на квалификациите за Шампионската лига.

 

Футболистите на треньора Ивайло Петев не бяха подготвени, а и липсваше всякаква комуникация.

И при двата гола защитниците и вратарят Серджо Падт не си говореха и увиснаха като прани гащи. На очи се наби и новото попълнение Марсел Хайстер, който, макар да е отскоро в отбора, си позволи да пустосва свой съотборник.

 

Ивайло Петев съвсем побеля, откакто се хвана с „Лудогорец“

Разправиите между играчите са продължили и в съблекалнята. Нападателите обвинили защитата за допуснатите голове и обратно – бранителите упрекнали яловата атака. От доста време не е тайна, че отборът е разделен на групички и всеки се сърди на някого.

 

Голяма вина носи и треньорът Ивайло Петев, когото наставникът на „Балкани” Илир Дая излъга като каракуда. След края на двубоя Голия Петев опита да се направи на мъж, като пое цялата вина с думите: „Срам ме е“. Всъщност резилът не е толкова изненадващ, след като преди няколко години националите на Косово победиха нашите с 3:2 в София.

 

Засега Петев се оказва гола вода в Европа. Във вторник вечерта записа четвърти мач начело на „Лудогорец“ в квалификациите на Шампионската лига, като има три загуби - 0:2 от „Балкани”, 1:2 от „Слован“ (Братислава) и 2:3 от „Динамо” (Загреб) при предишния си престой. От Разград се чува, че баш босът Кирил Домусчиев ходи като буреносен облак. Бизнесменът за пореден път точеше лиги за влизане в групите в Шампионска лига, където да намаже 15 милиона евро.

Най-вероятно обаче ще пие една студена вода.

Източник: Уикенд