Григор Димитров хвърли бомба с разкрития за живота си, кариерата и раздялата с треньора си в ефир. Знаем, че наскоро той приключи професионалните си отношения с Данте Ботини, а днес обясни, че просто повече няма какво да научи от него. Той е благодарен на Ботини, но смята да продължи сам.

"Бил съм без личен треньор за година и половина като отново се справях добре и имах големи победи. Затова смятам, че не е проблем. Когато стигнеш до усещането, че повече нямате какво да си дадете с един треньор, трябва да продължите поотделно. Истината е в многото труд, в усилените тренировки и съсредоточаването", каза Григор.

Хасковлията призна, че е имал известни здравословни проблеми, които е преодолял и се чувства достатъчно добре, за да върви нагоре. Не бърза да скача от един треньор на друг и оставя на времето да реши кое е най-доброто за него.

Димитров шашна феновете с решението да сподели в книга, че дори и филм неща за себе си, които не е казвал досега никъде и на никого. "Все още го обмислям, но съм почти готов с решителната крачка. Знам, че ще бъде интересно за мнозина", каза Гришо.

Димитров призна и че се чувства дете. За него важното е никога да не губиш именно детето в себе си и гледаш, да усещаш света през неговите очи.