Новак Джокович може да се размине с турнира!

В ужас и страшен шок са милионите фенове на Новак Джокович, след като гръмна вестта, че най-големият в тениса може да не участва на Уимбълдън. А причината отново е в коронавируса. Знаем, че Ноле беше буквално натирен от Аустрелиън Оупън, въпреки последвалия скандал, заради това, че отказа да се ваксинира. И макар да беше правил поредица от отрицателни тестове, Ноле не беше допуснат.

Сега причината отново е във вируса, но този път, защото се разбра, че Джокович е тренирал заедно с Марин Чилич, който бе диагностициран с К19 и трябва да остане за десетина дни под карантина. Разбира се, той ще пропусне Уимбълдън, но това може да последва и сърбина, което ще е нечуван досега в тениса карък.

Тренировката на двамата е била в четвъртък, а сега на изследвания ще трябва да се подложат всички, които са тренирали или са били редом до Чилич през последните дни. И след това ще се каже кои от тях ще се простят с турнира.

"Ако това стане и ако забранят на Джоката да играе, край! Няма да им гледаме смотания келяв турнир. Това е най-големият играч в историята на този спорт въобще, без него ще наблюдаваме пародии на тенис, айде де", разпениха се в нета вбесени потребители.