Ексспортният журналист и бивш директор на ЦСКА 1948 – Емил Коцев който издъхна в началото на седмицата на едва 36 години, си е отишъл след употребата на нова опасна дрога, продаваща се през последните месеци в София, разкриват негови приятели.

Младият столичанин издъхна внезапно в разцвета на силите си, а кончината му потресе и спортните среди, и медиите.

Запознати разкриват, че причина за смъртта му станала спукана жлъчка, заради която Коцев бил приет по спешност в болницата. Той трябвало да остане под наблюдение, след като лекарите го спасили, но категорично отказал. След като подписал декларация, Коцев напуснал болничното заведение и се прибрал у дома, където издъхнал малко по-късно.

Той произхожда от заможно семейство, а преди време работил на директорска позиция в ЦСКА 1948, но впоследствие се оттеглил и направил опит след журналистиката да влезе и в политиката. Често можеше да бъде сниман редом до Васил Божков, който му бе идол.

 

Близки до Емил Коцев разкриват, че през последните години той често посягал към чашката и изпивал сериозни количества алкохол, които в нередки случаи били гарнирани с кокаин. Затова някои смятат, че именно злоупотребата с наркотици, са станали причина за внезапната му кончина. Мълвата носи, че преди да си отиде от този свят, ексначалникът на ЦСКА 1948 взел кокаин от дилърите на популярен наркотандем. Дрогата, продавана за кокаин, обаче била фалшива – някаква ужасна синтетика, която тарикатите сами забърквали в съмнителна лаборатория.

 

„В последните седмици е страшно – има по няколко умрели на ден в София. Хората направо правят инфаркт, сърцето им се раздробява“, възмущават се запознати и недоумяват защо МВР бездейства.

Източник: Уикенд, crimesbg.com