Наричана "най-сексапилната атлетка в света", тази германска спринтьорка развълнува социалните мрежи със съчетанието си от атлетизъм и външен вид на модел.

Напоследък тя публикува интензивните си тренировки в Инстаграм, а секцията с коментари се превърна в бойно поле от комплименти. От пронизващите ѝ сини очи до перфектно тонизираната ѝ физика, Алика е завидна комбинация от красота и мускули, което затвърждава позицията ѝ на една от най-красивите олимпийски атлетки.

Тя не просто се бори за златото, а се състезава направо в сърцата ни. Извън пистата 25-годишната спортна инфлуенсърка е навлязла и в сферата на моделирането благодарение на позициите си на посланик на Boss и Tiffany & Co.

Спортистката, която днес е на 21 години, е обявена за най-сексапилната жена в спорта още когато е само на 18.

Има много русокоси красавици в Инстаграм, но едва ли всеки може да се похвали с успехите на Алика Шмит.

Лекоатлетката е обявена от австралийско списание за “най-сексапилния атлет в света” и скоро тя остава позната с това си название, до толкова, че трудно бихте открили друга информация за нея.

Не, че този приз не й отива – с добре поддържано тяло, нежни черти, красива дълга коса и сини очи, както и винаги стилна визия, наистина Алика е неоспорима изкусителка.

 

Източник: prestigeonline.com