Напрежението между България и Северна Македония расте!

Расте и все по-осезаемо се усеща напрежението между нашата страна и Северна Македония - макар към момента тази "война" да е предимно в спорта и махленските дрязги. Някои представители на Македония обаче отдавна минават границата на възпитанието и изригват с вулгарни и крайно обидни квалификации към българи. При това известни българи.

Последният, който отнесе гаврата, е Венци Стефанов. Собственикът на "Славия" беше направен на колаж и сравнен с хипопотам от Стефан Ристовски, който е капитан на отбора на Северна Македония. Двата тима ще се срещнат в Разград днес, за да премерят сили. Но недоволството и обидите на макетата започнаха още преди дни.

Те масово роптаеха за мястото на мача и затова, че срещата няма да бъде в нашата столица. Така много по-малко македонци щели да имат възможност да отидат в Разград и да викат за подкрепа на техните играчи. Масово се отправяха хули и ругатни, а после дойде и колажчето със Стефанов, направено от Ристовски.

Последният дори обвини Стефанов, че го е страх от македонските футболисти и ако е така, по-добре да не играят изобщо. Венци на свой ред му отвърна с присмех и с небрежно махане на ръка, не си струва да се занимава с глупости.