Бойко Борисов и отбор  от доказани спортни звезди заявиха чрез снимка подкрепата си за Стилян Петров, който се впуска в битката за БФС заедно с Димитър Бербатов.

 

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров загря за предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз в компанията на бившия министър-председател Бойко Борисов.

 

В отбора на Стилян Петров освен Бойко Борисов са и футболистите Валери Божинов и Христо Йовов.

 

Легендарният полузащитник на “Селтик” публикува снимка във "Фейсбук", на която е заедно на футболния терен с лидера на ГЕРБ, бившия нападател на “Ювентус” и “Манчестър Сити” Валери Божинов, бившия капитан на “Левски” Христо Йовов, селекционера на младежкия национален отбор Александър Димитров, бившия нападател Пламен Крумов, бившия халф Виктор Софрониев, юношата на “Левски” Николай Николов и др.

 

"Английско време, красиви голове и не казвам резултата. #футбол #усмивки", е текстът, който е поставил Петров за снимката. Легендарният полузащитник има 105 мача и 8 гола за първия отбор на страната, участник е на Европейското първенство през 2004-а година в Португалия.

 

Извънредният отчетно-изборен Конгрес на БФС, който беше насрочен през декември миналата година, ще се проведе утре в хотел "Маринела" в София с начало 10:30 часа. Седем човека ще се състезават за поста – Георги Иванов-Гонзо, Михаил Касабов, Димитър Бербатов, Георги Градев, Петьо Костадинов, Георги Захариев и Манол Иванов.

Източник: crimesbg.com