Боби Михайлов е бесен от чутовно слабата игра на националите ни!

Президентът на БФС- Боби Михайлов и цялото ръководство на съюза не закъсняха с реакцията си за снощния мач на нашите национали с отбора на грузинците. Едва ли има българин, без значение от пола, който да не е разбрал, че Грузия буквално ни изкърти като ни вкара пет гола. На които нашите отвърнаха едва с два.

Преди часове Боби Михайлов публично заяви, че е не само разочарован, той е потресен от безумно слабата и дори срамна игра на нашите ритнитопковци, които имат честта, а и не само честта, но и подобаващото заплащане, за да играят в националния тим. Според Михайлов явно половината от тях не заслужават тази привилегия.

"Да носиш тази фланелка не е само гордост, това е и огромна отговорност. Която обаче не бе показана почти от никого по време на мача с Грузия вчера. Загубата е катастрофална и макар да "подмладихме" значително тима, очевидно има много други проблеми в него. Разочаровахте нас, разочаровахте феновете, разочаровахте България", пише в изявление от името на съюза и свое има Боби Михайлов.

Той съобщи също, че утре ще бъде избран нов селекционер, за което се свиква извънредно и спешно заседание. Докато бъде избран въпросният лидер, идните два мача от лигата ще се ръководят от Георги Иванов.