Рекордната печалба от 475 000 лв. от ниво Пика на обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET бе спечелена миналата вечер от клиент на WINBET в столицата. 

 

   Това е най-голямата премия, спечелена в играта от нейния старт на 1 април 2022 г. и зарадва клиент на игрална зала WINBET К. Величков.

Предишната най-голяма единична печалба в тази игра бе на стойност 125 000 лв. и бе спечелена от клиент на игрална зала WINBET Шумен през юни.

 

   За тегленето на печелившите през следващата седмица, премията на ниво Пика ще бъде отново 50 000 лв. Сумата на ниво Купа ще бъде 25 000 лв., стойността на ниво Каро достигна 10 000 лв., а натрупаната сума на ниво Спатия е вече 8000 лв.

 

   4 Jackpots e обединена бонус игра, в която участват активните клиенти на игралните зали WINBET в цяла България. Играта има четири различни по стойност премии – Пика, Купа, Каро и Спатия, като ниво Пика е с най-голяма стойност, а ниво Спатия с най-ниска.

 

   Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за участие в разпределението на печалбите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. във всички зали на WINBET в страната. За да могат да спечелят награда в играта, собствениците на печелившите талони трябва да присъстват в игрална зала на WINBET по време на тегленето.

 

   Пълна информация за правилата и условията за участие в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBETв цялата страна.

475 000 лв. е новата рекордна печалба в бонус играта 4 Jackpots на игрални зали WINBET