Макар че е сериозна певица, с много стаж и опит на сцената, а и със забележителни гласови данни, 64-годишната Мариана Пашалиева не успя да пробие в „Гласът на България“. Самата изпълнителка сподели, че цели 15 години от живота си е посветила на класиката и оперното изкуство. Но това не й помогна да обърне съдиите в прослушванията на тъмно в шоуто.

Интересното в личен план е, че Мариана Пашалиева се познава не с кой да е, а със звездата на италианската естрада Ал Бано. Те дори имат общ дует на известното парче „Либерта“, за което свидетелства видеоклип на песента. Клюкарите дори твърдят, че двамата са били любовници и то по времето, когато Ал Бано е бил женен за известната тв водеща Лоредана Лечизо. От този брак двамата имат две деца.

Ал Бано и Мариана се запознали през 2005 г., когато той имал концерт в България. Не е ясно колко е продължила връзката им, но двамата явно не се разделили като приятели. За това намекна самата Пашалиева, която сподели, че драма в личен план я изкарала от релси и тя изживяла страхотна депресия, в която престанала да пее. Отделно я споходили и здравословни проблеми.

Наскоро обаче нашенката имала сън, в който се явява за участие в „Гласът на България“. Така се решила на тази стъпка, макар че ясно създавала, че на повечето участници тя може да бъде баба. Въпреки че показа сериозна класа с изпълнението си, с което демонстрира и оперната техника на пеене, Мариана не успя да обърне съдиите в шоуто и така не можа да продължи напред.

Източник: „Уикенд“