Зрителите са крайно разочаровани от „Звездите в нас“, защото уж трябваше да е предаване за обикновени хора, а в същото време прави впечатление, че участниците не са никак случайни.

Само през миналата седмица в два от общо трите класирани отбора имаше протежета на хора, близки до продуцента Маги Халваджиян – Вениамин от отбор „Тони Стораро“ и госпожица Тереза от „Шоуто на Слави“.

Дори и на пръв поглед да прави предаване за хора, които не са звезди, продуцентът не изневерява на себе си да работи с едни и същи хора и затвърди този си подход и в „Звездите в нас“. Този път обаче заложи на по-слабо популярни или на близки на своите близки.

Това лъсна първо в отбора „Джеси Джей“ през миналата седмица, а след това и в „Тони Стораро“. Сред трите момичета стъпили на сцената с първия отбор, рязко изпъкна Тереза, която се представи като ученичка. Вероятно си спомняте, че тя работеше при Слави Трифонов доста преди да вкара в шоуто си Крисия.

Това беше преди девет години, когато, за да участва в шоуто на Дългия, Тереза пътувала всеки път от родния си град Русе. По-късно шоуменът направи нов конкурс за партньорка на „господин Андреев“ с твърдението, че честите пътувания изморяват Тереза.
Тогава той избра Крисия, която започна да се редува с Тереза.

В крайна сметка Тереза напусна Дългия, но малко след това се премести да живее в София и разстоянията вече не бяха проблем за участията й. така тя бе избрана за роля в хитовия мюзикъл „Клетниците“ в Софийската опера, където си партнира с Влади Михайлов от хитовия сериал на Нова тв – „Братя“.

Интересен факт е, че във въпросния мюзикъл Тереза си партнира и с Весела Делчева, която бе в журито на кастингите да предаването. На практика това означава, че Тереза се е явила на кастинг пред своя колежка. Разбира се никой не отрича таланта на момичето, но внася яснота около контактите й в шоубизнеса.

Що се отнася за Вениамин пък, вероятно си спомняте, че преди три години се яви в „Гласът на България“, където влезе в отбора на Михаела Филева. След това направи опит да поеме по пътя на поп музиката, но след като не успя да постигне мечтания успех, се насочи към чалгата. Той има дует с Деси Слава – една от любимите звезди на Маги Халваджиян, с които работи постоянно. 

Зрителите на шоуто изригнаха, че журито отряза шест от най-гласовитите участнички във втория епизод на „Звездите в нас“ – имитаторките на Мария Илиева и Мария Калас. Софи Маринова не се посвени да признае, че никога не е била на опера, но това очевидно не й попречи да оцени имитация на оперна звезда.
Това кара зрителите да подлагат на съмнение „професионалното“ мнение на журито.

През миналата седмица те по изключение пуснаха напред три отбора, вместо два. Третият отбор бе този на имитаторите на Елтън Джон.
Източник: Уикенд
 

„Звездите в нас“ пълно с протежета