Засукана любовница би шута на олигарха на хунтата Георги Самуилов – Жоро Инса, разкри ексклузивно наш източник.
Жоро Инса е в любовна депресия…

Касичката на Баце доскоро е борил в спалнята начинаещата чалга звезда – 23-годишната Палома Митева, която преди години се отдаваше на Благо Джийзъса.
Мерцедес за 200 бона не можа да задържи брюнетката в обянията на чичко-паричко

След като футболистът скъса джоба, ослепителната брюнетка за цели две години се закачи за 33 години по-дъртия петролен бос Жоро Инса, който, за да я примами в обятията си, й купи чисто нов джип мерцедес GL с регистрационен № СВ 8888 НМ, разкри информаторът ни.

Преди броени дни, обаче, на Палома й писнало от 56-годишния баровец от Раковски и му била шута.

Изоставеният Жоро Самуилов изпаднал в депресия и отпрашил за Монако, където да дави любовната мъка в шампанско за 5000 лева бутилката, категоричен е източникът ни.

Пикантен детайл от битието на Жоро Инса е, че по пловдивска линия е много близък до адв. Петър Илиев, излъчения от масоните за вътрешен министър в кабинета на Слави Трифонов.

Петър Илиев е близък до Жоро Инса и до Свинаря на Гоце Георги Гергов

По тази линия Георги Самуилов и „свободният зидар“ са в много тесни отношения и с олигарха на БСП Георги Гергов, познат и като Свинаря на Гоце.

Иначе Палома Митева вече издаде първото си чалга парче – „Влез, влез“ в лекия жанр в дует със старата пушка Анелия.

Палома е дъщеря на известната журналистка Доника Ризова. Години наред тя работи в Дарик радио и телевизия „България он ер“, а след това създава свой туристически сайт и ПР агенция. Носителка е на отличието „Златно перо“ на Съюза на българските журналисти.

През 2016 година Палома имаше любовна афера Благо Джийзъса. Заради брюнетката тогавашната съпруга на футболиста – рускинята Есмер Омерова го изгони и татуираният мачо се прибра в България.