След като Page Six съобщи, че артисти от Долен Ийст Сайд оказват натиск върху Лейди Гага да отмени плановете си да организира моминското парти на сестра си в The Box на фона на дело за сексуален тормоз срещу клуба, ни съобщиха, че тя е отменила партито.

Скандалният и дързък нощен клуб The Box, който е известен както със своите откровени и понякога скатологични сценични представления, така и със звездната си клиентела, е съден от бивша служителка, която в съдебни документи от 2022 г. твърди, че мениджърите „са нареждали и принуждавали сервитьорки, изпълнителки и служители да се обличат провокативно и да пътуват из цял Ню Йорк, за да привличат клиенти от мъжки пол в The Box, където те да бъдат обслужвани със сексуални действия, полов акт, наркотици и прекомерно количество алкохол от други служителки, които са били принудени да извършват тези действия.

Източници твърдят, че екипът на Гага я е помолил да премести празненството за сестра си, модната дизайнерка Натали Германота, вместо да покаже подкрепата си за клуба в хода на съдебната битка.

Това е трудно място за звездата от „Bad romance“.

Източник: pagesix.com