Юксел Кадриев вечеря с Ники Дойнов

В последните няколко седмици тръгна слух, че Юксел Кадриев е решил да последва примера на колежката си Ани Салич и да напусне бТВ, премествайки се в Нова тв. Изглежда слуховете, че се окажат верни и Юксел Кадриев вече е започнал преговори за трансфера си към конкуренцията.

Юксел Кадрие беше засечен на вечеря в елитен столичен ресторант в компанията на колегата си Ники Дойнов. Двамата избраха за място на срещатата си италианска пицария на улица "Оборище". Изисканото заведение се посещава предимно от известни личности.

Юксел Кадриев се срещна с Ники Дойнов и приятелката му малко след 20,00 часа, точно след края на централните новинарски емисии.

Източник на ПИК научи как е протекъл разговора между двамата тв водещи. Беседата им започна с дълга дискусия за ситуацията в Украйна, откъдето преди дни се завърна Ники Дойнов и продължи с разговор за случващото се на медийния пазар пазар у нас.

[caption id="attachment_408455" align="alignright" width="294"]Юксел Кадриев на тайна вечеря с Ники Дойнов Юксел Кадриев на тайна вечеря с Ники Дойнов[/caption]  

След това Ники Дойнов разказал на дълго и на широко на колегата си за свободата, която има в Нова тв. Юксел Кадриев го изслушал внимателно, след което заявил, че ще му се обади отново.

Двамата тв водещи се разделили с уговорката, че ще се видят отново. Може би скоро Юксел Кадриев ще блесне в ефира на Нова тв.

Папарашко видео от срещата им може да видите ТУК.