Певците пяха в препълнено заведение пред голяма група български емигранти в Чикаго. Те заложиха на вечни хитове като „Луда по тебе“ и собствени парчета. Най-горещи коментари бяха предизвикани от облеклото на Галена, а не от песните й. Облечена в нещо средно между бански костюм и рокля, тоалетът ясно показваше, е изпълнителката е захвърлила бельото. Мъжете в залата останаха без дъх.

Това не е първият път, когато фолк дивата показва такова поведение. Миналата година направи същото в заведение на пъпа на София. Тогава избра черен панталон и топ. В него, точно около кръста на Галена, са изрязани две големи пеперуди, обсипани с камъни. Дълбоките разрези ясно показват, че панталонът не позволява да бъде носен с бельо отдолу. Явно гащите са нещо, без което Галена може без проблем. Освен Чикаго, тримата ще пеят и в Лас Вегас. С нетърпение очакваме с какъв тоалет ще се барне Галена там.

Новата песен на Галена „Мъко моя“ се радва на изключителен интерес от феновете. Тя е нещо по-различно от това, което сме свикнали да виждаме от певицата. Песента е по-спокойна и лирична и разкрива душата на изпълнителката.

Източник:  hotnews.bg