В скандалния списък фигурират имена на лица от НАП, полицията и митниците

Скандално тефтерче, за което се твърди, че принадлежи на ромския цар Киро взриви нета. Малко по-рано днес потребител, представящ се за мъж на име Ангел Василев, е изпратил до редица онлайн медии сканирани страници, 20 на брой, за които гарантира, че са именно от личния тефтер на Кирил Рашков. Всички страници са изписани на ръка, а в тях се съдържа подробна информация за лицата, на които Цар Киро е плащал за различни поръчки.

[caption id="attachment_263617" align="alignleft" width="300"]Тефтерчето на Цар Киро Тефтерчето на Цар Киро[/caption]

Прави впечатление, че сред имената има такива на служители в НАП, митниците и полицията, предават от Offnews. Човекът, който стои зад бележките, си е отбелязвал не само сумите, но и подаръците, които е правил. Няма как да бъде пропуснат и реда, на който пише "Юли. БСП. Избори", а веднага след него имена и суми.

Изпращачът на скандалните страници твърди, че от МВР отдавна разполагат с тях, но не правят нищо по въпроса, тъй като също са замесени. В списъка се вижда и следният ред: на 17 април Татяна, БСП партията - 500 евро. Малко по-надолу се забелязва и името на ГЕРБ - в графата май 2009 е отбелязано: среща митница свободна зона ГЕРБ (Таня) и БСП (Захари). нов номер за Татяна и 2000 лева.

[gallery link="file" ids="263618,263619,263620,263621"]