Следва стриктно съветите на дядо си

Негово величество Симеон Сакскобургготски обяви резиденцията си в Банкя, Карловско за продажба.

Някои медии публикуваха информацията, че имотът се продава на цена от 2.5 милиона евро. В офертата, публикувана от руска агенция за недвижими имоти е посочено, че Симеон е „син на цар Борис”. Прави впечатление, че самият Сакскобургготски не се представя като цар. Този ход е добре обмислен, а не просто пропуск. Царят е спестил тази „подробност”, за да не обиди някой богат антимонархист и по този начин да изпусне големите пари, твърдят запознати.

[caption id="attachment_262795" align="alignleft" width="300"]Следва стриктно съветите на дядо си Следва стриктно съветите на дядо си[/caption]

Всъщност и към днешна дата тайната около завръщането на Симеон Саксоупгготски от Испания остава забулена в мистерия. Така и не стана ясно кой и защо пожела изгнаникът да се върне в родината си и да я оглави. Мисията му би могла да се определи като успешна, тъй като успя да отстрани Иван Костов от властта, а обществото му повярва, че ще успее да развие демократичните процеси в България. Но уви. Вместо това той си уреди имотите и дори обяви на всеослушание, че българите имат „сгрешен чип” в главите си и именно порази тази причина през 800-те дни на неговото управление не потекли мед и масло по улиците.

Според запознати, ако Царят успее да продаде имотът си в Баня, ще му се услади и неминуемо ще пробва да стори същото и с Царска Бистрица в Боровец, а за капак и двореца Врана. По този начин окончателно ще успее да позлати заветите на дядо си Фердинанд, който посъветвал Борис да няма морални притеснения от „миризливите българи”, пише pik.bg.