Виолета на Китаеца е категорична, че ще съди бившия ватман заради лъжите муВиолета на Китаеца е бясна на Евгени Минчев задето ги е излъгал

Виолета на Киатеца е твърдо решена да съди Евгени Минчев. Съпругата на участника в Биг Брадър Ол Старс е категорична, че ще си търси правата в съда заради нещата, които бившият ватман наговори за нея и съпруга й в национален ефир. Неща, които вече бившата певица окачестви като абсолютни лъжи. По думите на Виолета на Китаеца, те са имали сключен бизнес договор с Евгени Минчев, според който той е трябвало да изчисти името на Ники след скандалната му афера с Азис. За която той твърди, че била единствено с пи ар цел.

[caption id="attachment_431234" align="alignright" width="300"]Виолета на Китаеца ще съди Евгени Минчев Виолета на Китаеца ще съди Евгени Минчев[/caption]

Вместо да направи това обаче, паркетният лъв се възползвал от ситуацията, за да се шуми покрай него и името му. И не само, че не опровергал слуховете за интимната връзка между Китаеца и Азис ами дори подхранил съмненията за хомосексуалността на Китаеца като пуснал слух, че двамата живеят заедно. Нещо повече, според лорда по това време Виолета вече е присъствала в живота на Николай, но като... чистачка!

Минчев твърди, че съпругата на Китаеца им е чистила, докато двамата са живеели заедно. Именно тези думи преляха чашата на търпението на съпругата и тя обяви, че ще съди бившия ватман за лъжите му. Виолета на Китаеца е категорична, че мъжът й и Евгени никога не са живяли заедно, камо ли пък тя да им е прислугвала, предават от Агенция ПИК. "Евгени се опитва да си прави много мръсен пи ар на наш гръб, но този път няма да стане. И ще се видим в съда", беснеела блондинката.

Освен нея, Венета Райкова също заплаши, че ще съди лорда отново заради лъжливи твърдения.