Виктор Янукович е поддържал любовна връзка с Любов Полежай, без да се развежда със законната си съпруга

Виктор Янукович се оказа истински палавник. Вече бившият президент на Украйна от години е поддържал тайна любовна афера с жителка на Енакиево. Въпросната жена се казва Любов Полежай и е сестра на готвачката на Виктор Янукович - Надежда Маринцева. Скандалното разкритие беше направено във Фейсбук от журналиста Сергей Лешченко - бивш репортер на вестник "Украинска правда".

[caption id="attachment_301586" align="alignleft" width="300"]Любов Полежай е тайната жена на Виктор Янукович Любов Полежай е тайната жена на Виктор Янукович[/caption]

Лешченко е категоричен, че бившият държавен глава и Любов са заедно от години и отношенията помежду им са като на всяко едно нормално семейство. Без обаче Виктор Янукович да е разведен със законната си съпруга Людмила. Журналистът публикува и снимка на любовницата на Виктор Янукович, натъртвайки на факта, че тя е сестра на готвачката на бившия президент. Която готвачка беше част от пътниците на скандалния чартърен полет на Виктор Янукович до Давос.

В същото време самият Виктор Янукович беше обявен за издирване след като вече дни е в неизвестност. Запознати издават, че президентът в оставка най-вероятно се крие в югоизточна Украйна, където има доста поддръжници, научиха от БЛИЦ.