Весела Бонева стана жертва на насилие от страна на полицайВесела Бонева е била нападната без причина от униформения

Весела Бонева е била нападната от полицай. Срамната случка се е разиграла пред сградата на БНР, а униформеният е бил там в качеството си на охрана преди концерт на Биг Бенда на радиото. На който младата изпълнителка искала да присъства, тъй като е със специална покана. При опита й да влезе в сградата обаче, полицаят буквално й налетял без каквато и да е видима причина.

[caption id="attachment_437574" align="alignleft" width="300"]Весела Бонева Весела Бонева[/caption]

Изпълнителката му показала поканата си на входа на радиото и му обяснила, че е забравила един диск в колата си и ще отиде да го вземе. Реакцията на униформения обаче била повече от неочаквана. Мъжът започнал да блъска с всичка сила певицата и да й крещи, че трябва да махне колата си незабавно от паркинга. В резултат на агресивното поведение на полицая, Весела Бонева е в силен стрес, разкри приятелят й Еди Казасян , който е син на популярния композитор Еди Казасян-старши.

Заради опитите си да се съпротивлява на агресията на униформения, Бонева е изпочупила всичките си нокти, научиха от vsekiden.com. Именно Еди е този, който разказа за скандалната случка пред камерите на бТВ. А нелепата ситуация се е разиграла във вторник вечерта. Казасян разказва, че половинката му цяла нощ не е могла да мигне вследствие на стреса от преживяното. По това време самият Еди е бил на ски в Боровец, но веднага щом разплаканата певица му се обадила по телефона, за да му разкаже какво се е случило, се върнал в София.

Гневният мъж не скри възмущението си от факта, че нежната му половинка е получила такова отношение към себе си и поиска вътрешният министър да направи проверка на случилото се.