Драмата се разиграла в Пловдив, където Метин Али е коремен хирург

Хирург от Пловдив изпадна в ярост и сътвори екшън достоен за филм в Пловдив. Той дошъл на смяна в неадекватно състояние. Близки твърдят, че в последно време той бил постоянно агресивен, посягал на жена си и вероятно взимал наркотици.

След пристигането си на работа в Хирургиите, той се заключил в кабинета си, и започнал да хвърля от 11-тия етаж компютри, офис техника и мебели. Истински късмет е, че е нямало хора долу, тъй като това е от най-посещаваната болница в града.

Свидетели повикали полиция, но лекарят избягал от болницата преди пристигането й и се прибрал у тях. В жилището си той се барикадирал и крещял на всички наоколо. Пристигнали полицаи, както и психолог, за да се опитат да овладеят случая.

Повече от час преговаряли с него, като накрая полицията успяла да влезе и да го изведе. Отведен е в близкото районно, като оттам е отведен до психиатрична клиника.

Колегите му потвърдиха, че в последно време е изключително агресивен и често влизал в пререкания с тях. Шушука се, че злоупотребява не само с алкохол, а и със забранени наркотични вещества.

Случаят е докладван на прокуратурата и продължава проверката.

Източник: blitz.bg

Ужас: Хирург заплашва с убийства, буйства, хвърля компютри и се барикадира