Наглостта на убиеца на французина, чието престъпление разтърси България през последните дни, няма граници. Той не изпитва никаква вина за случилото се край Ринг мол в ж.к. „Младост“.

 

Оказва се, че наглото му поведение започва още далеч преди убийството (защото това, което той извърши, не е просто катастрофа, а умишлено убийство).

Любенов тръгва за терористичната си акция от ресторант „Кастело ди Сан Маринов“. Там в продължение на часове се е друсал с кокаин и е ял на корем. Като всеки развратен мъж, и той не минал само с дрога, ядене и алкохол. Той си взел и секс играчка в заведението.

 

Докато извършвал бруталните си деяния, под масата любовницата му, която е сервитьорка в същия ресторант, го облекчавала сексуално. Персоналът гледал встрани, защото Димитър бил от най-платежоспособните им клиенти.

Той изневерявал на съпругата си от месеци със същата жена. Дори тръгнал на фитнес заради нея.

 

След като се задоволил откъм храна и алкохол, нашмъркал се добре и го задоволили орално, наглият милионер тръгнал с „Порше Панамера“ и подминал много хора с над 200 км. в час, твърдят самите очевидци.

 

Убийството става в района на Ринг мол в „Младост“. Поршето ударя „Форд Фокус“ на французина Лорен Пети, който е пътувал със съпругата си. Жената на Пети оцелява, но не и той.

Очевидци твърдят, че наглостта на Любенов стигнала безгранични измерения с това, че той не показал нито грам чувство за вина. Вместо да се интересува дали хората са живи, той крещял „Какво ви пука за французите, да не е българин, чуждопоклонници такива“.

Най-скандалното е, че автомобилът на Димитър бил с 29 фиша, като половината не били платени, но колата не била спряна от движение. Той се хвалил пред приятели как имал човек в КАТ, който му опрощава фишовете.

 

В българското законодателство по принцип за подобно престъпление може и да ти се размине, ако си платиш, но в случая положението на Димитър Любенов е напът да се усложни. Френското посолство следи случая и се зарича да не остави да му се размине. Това може да е предпоставка за честен съдебен процес, което значи сурова присъда на убиеца на французина.

Обвинението засега е убийство по непредпазливост. При 1,73 промила алкохол и 2 грама кокаин е абсурдно да се иска по-малко от доживотна присъда, а като добавим и наглостта на Димитър, Франция има пълното основание да иска най-тежката присъда.

Източник: Уикенд

Убиецът с Поршето се друсал в ресторанта, докато сервитьорката го задоволява! Франция погна терориста по пътищата