"Тоника да не пеят повече моите песни и да си сменят името", изригна Стефан Диомов

Тоника продължава да се тресе от жестоки скандали и след смъртта на Георги Найденов-Гого. Раздорът между певците от Тоника и създателят на формацията Стефан Диомов избъхна с пълна сила след като изглеждаше позатихнал покрай трагедията с кончината на Гого. Вдовицата на покойния обаче - Ева, отново разбуни духовете с интервю за вестник "Шоу".

[caption id="attachment_306603" align="alignleft" width="300"]Раздорите в Тоника продължават и след смъртта на Гого Раздорите в Тоника продължават и след смъртта на Гого[/caption]

Ева заяви, че за нея Стефан Диомов отдавна не означава нищо. Думите й предизвикаха истинска горчилка в душата на създателя на Тоника и той не го скри. "Щом вече не съществува, предлагам тя и колегите й да си сменят името и вече да не се наричат Тоника", заяви с горчивина Диомов в отговор на вдовицата. Композиторът стигна още по-далеч и заяви, че при това положение не намира за уместно Тоника да продължават да изпълняват песните му.

"Ако аз не съществувам, по логика и песните ми не съществуват. Затова предлагам на Тоника да престанат да изпълняват несъществуващите ми песни", категоричен е Диомов, предават от БЛИЦ.

Думите на Ева предизвикаха възмущение не само в създателя на Тоника, ами и във всички фенове на формацията. Които помнят много добре създаването им. "Ева мина всякакви граници", недоволни са форумци.