Певицата Камелия Тодорова не остана безучастна по отношение на изцепката на колежката й Белослава, която седна зад волана в нетрезво състояние.

 

Тя е категорична, че подобно нещо може да се случи на всеки и допълни, че всеки греши. За нея е важно, че Белослава не е катастрофирала, нито пък е убила някого.

 

Твърди, че злостните укори срещу Белослава идват от това, че е известна личност и е категорична, че не им прави чест на критиците, макар да й направиха добра реклама. Камелия определя колежката си като фин човек и е убедена, че съжалява за постъпката си, освен това се извинила достойно. Тя определя българите като изключително злобни и завистливи хора, искащи да изкарат всеки един идиот, да клюкарят, както и да маскарят напълно безнаказано, което е много тъжно.

 

Тази изцепка на Камелия Тодорова премина всички граници

Е, „скъпа“ Камелия, още по-тъжно е, че човек като теб, наричащ се звезда, мисли по този начин. Къде отиде времето, в което се смяташе, че известните личности трябва да са пример за подражание?! Или вие „богоизбраните“ наистина смятате, че всичко ви е позволено и всяка изцепка ще ви бъде простена?!

 

А, ако „скъпа“ ми Камелия се бе повторило мелето, което сътвори Георги Семерджиев, отнел живота на две невинни момичета, отново ли щеше да кажеш, че всеки греши?! А ако на мястото на тези две клети момичета бяха твоите дъщери или внуци отново ли щеше да си толкоз широко скроена?! Задавала ли си си някога въпроса колко почернени майки има заради такива като теб и колежката ти Белослава?!

 

Или просто защитаваш колежката си не само по професия, а и по чашка?! Иди и обясни при следващия подобен инцидент, отнел човешки животи на близките на жертвите, че всеки греши и на всеки може да се случи. Да, може, защото ЗА СЪЖАЛЕНИЕ е пълно с такива като теб.

Източник: Уикенд