Син в тийнейджърска възраст, който отказва да признае, крие бащата на блогърката Теа Минкова. Младата дама е по-известна с това, че роди дете от актьора Наум Шопов-младши, който пък е внук на театралната и кинолегенда Наум Шопов. Красивата Теа има сестра-близначка на име Айя, двете са родом от Кърджали, макар да не обичат да говорят за родното си място от страх, че ще ги вземат за туркини. 

 

Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър” 

Техен баща е адвокат Георги Минков, който е герой на нашия разказ. За разлика от суетните си щерки, той умишлено страни от светлините на прожекторите. Очевидно има защо. През далечната 2008 г., докато е семеен, адв. Минков преживява бурна извънбрачна връзка с дама на име Албена Петрова. Макар да не е познато лице от малкия екран, тя посвещава много години от живота си на телевизията. Била е част от екипа на Bloomberg, както и оператор в Big Brother, а понастоящем гради фотографска кариера в Германия. 

 

Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър”  - Снимка 2

Плод на аферата им е лъчезарно и красиво момченце на име Николай. Днес вече тийнейджър, той буквално е одрал кожата на Минков, но за жалост няма шанса да носи фамилията му, т.к маститият юрист отказва да го признае. Откакто научава, че любовницата му е бременна, бащата на Теа Минкова започва да сипе гнусни заплахи за физическа разправа и настоява тя да направи аборт за да покрие греха му. Самата Албена многократно подчертава колко силен и влиятелен е бащата на детето й, и ни уверява, че нас също трябва да ни е страх. С връзките и контактите си по върховете на държавата, Минков можел да ни стъжни живота ако дръзнем да разкажем малката му срамна тайна. Нека опита!

 

Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър”  - Снимка 3

Редакцията ни разполага с меко казано непристойни негови писма, в които той не само отказва да поеме отговорност за бъдещия си наследник, но и засипва дамата, с която до вчера е делял постеля, с грозни думи. “…. Междувпрочем има доста щастливи бащи ,които си плащат издръжка от 39 лв. месечно за бебе и си карат мерцедесите. Абсолютен фен съм им ако някоя е решила да ги държи за топките... Ако си решила да ставаш самотна майка- ставай, но без мен. Всичко което ти написах го мисля….”, пише й той. За да докаже думите си на дело, юристът подправя ДНК-теста за бащинство, изискан му от съда в Германия в началото на Covid-пандемията. Или поне така твърди Албена, която ни уверява, че вместо в лицензирана лаборатория пред свидетел (каквито са изискванията на немските власти), бащата на Теа Минкова бил направил теста в кабинета на личния си лекар у нас, което е изцяло в разрез както с медицинските стандарти, така и с правните норми. В крайна сметка, съдът в Германия отказва да потвърди бащинство, а гордата майка продължава достойно да работи и сама да издържа порасналия Николай, на когото е едновременно и майка и баща. Нещо повече, в опит да се измъкне сух от срамния казус, Минков не се е посвенил да хвърли вината за бащинството върху свой починал приятел, планински спасител, на когото приписал сексуална афера с Албена. От почит към паметта на загиналия алпинист ще спестим срамните подробности.

 

Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър”  - Снимка 4

Няма да скрием обаче меко казано нечовешките епистоларни тиради на Минков, в които той твърди, че моралните скрупули на една жена да убие дете в утробата си били отживелица и че днес медицината предлагала съвременни и безболезнени методи за касапско клане на плода, каквото по същество е абортът. 

 

Тъстът на Наум Шопов крие незаконно дете в Германия. Майката е журналистка от Bloomberg и оператор в “Биг Брадър”  - Снимка 5

Фактът, че е баща на три деца не го спира да сквернослови, а за вяра в Бог и дума не може да става според него. Тъстът на Наум Шопов се гаври и с възрастта на партньорката си, обявявайки в прав текст, че на 38 години й е късно да ражда, все едно самият той е гимназист, а не застаряващ, оплешивял и развратен парясник. 

 

Освен баща на двете близначки Теа и Айя, които са известни с това, че са известни, Минков е баща на друг пораснал син. С майката отдавна са разведени, а грозната мълва носи, че той бил използвал влиянието си на адвокат за да й отнеме родителските права. 

 

Дали някога този многодетен кръшкач ще има доблестта да се срещне очи в очи с малкия Николай, не се наемаме да прогнозираме. Как Минков би реагирал, ако някой се подиграе с двете му красиви и разтропани дъщери така, както днес той се гаври с Албена, е въпрос, който оставяме на съвестта му. Защото Бог не забравя. 

Източник: crimesbg.com