Принц Андрю не е бил с Вирджиния  Робъртс и никога не е имал интимни отношения с нея. Това твърди Гислейн Максуел в ексклузивно интервю. Скандалната "Мадам", която дълги години прикривала обвинения в насилие над малолетни Джефри Епщайн, заяви, че принц Андрю никога не е бил в компанията на Вирджиния Джуфре, тогава Вирджиния Робъртс.

Както е известно, стюардесата заведе дело срещу херцога на Йорк в което го обвини, че е злоупотребил с нея, докато е била на 17 години. Тя поиска безбожно обезщетение, а след като дворецът прие иска й, оттегли обвиненията си срещу него. Въпреки това Андрю бе лишен от всички свои титли и оставен да се справя с доста грозните последствия от бурното си минало. И е на път да изгуби дори имението в което живее, оставяйки и дъщерите си без титли. 

Гислейн Максуел обаче повдигна нови въпроси около случая, като даде екслузивно интервю в което нарича Андрю "моят скъп приятел". На въпрос за снимката му с Вирджиния Робъртс, тя заявява "Кадърът беше фалшив, разбира се". Но така и не обяснява защо. Според някои е възможно, Максуел и Епщайн да са направили монтажа, с намерение да използват принца, или да го изнудват при определена ситуация. Милиардерът обаче се обеси в килията си след като беше осъден за насилие над деца, а Максуел арестувана и подложена на тежък съдебен процес. 


Междувременно и други жени проговориха за злоупотребите на Андрю с тях, против волята им, сривайки окончателно репутацията на принца. А новите признания на Гислейн Максуел не подобряват ситуацията. Според служители от двореца крал Чарлз е бесен, че брат му отново се забърква в скандали. И е отказал категорично да му възлага каквито и да е публични изяви, особено свързани с короната. Засега Фърги и Андрю ще запазят дома си в Уиндзор, но не е ясно какво ще се случи след коронацията на Чарлз през май догодина. А междувременно принцът ще трябва да стои по-далеч от всякакви скандали, ако не иска да се лиши и от семейната си издръжка...