Докато Русия и светът се тресат от смъртта на Алексей Навални, Владимир Путин спокойно обикаля из Азия и дори подари нова кола на стария си приятел Ким Чен Ун. Двамата лидери демонстрират забележително близки отношения, а напоследък стана ясно, че Путин дори прави невероятни скъпи подаръци на своя съюзник.

 

 

Президентът на Русия е подарил "за лично ползване" специално  произведен автомобил, тип "лимузина", модел "Aurus" на корейския си колега. И му е пожелал да продължават да затвърждават добрите отношения между двете страни.

 

Русия подписа договор за двустранно сътрудничество със Северна Корея, през миналата година. Тогава Путин обяви, че между двете държави се създава споразумение за работа във всички сфери. Русия ще изнася за Северна Корея различни стоки и услуги, а от там ще внася суровини, които иначе не може да добие. След затягане на мерките от страна на Европа, Москва търси изход към Азия. И очевидно среща подкрепа. Обединението между Русия, Китай, Индия, Бразилия и Сингапур, е на път да създаде най-голямата икономическа империя в целия свят. И дори ЕС и САЩ са принудени да се съобразяват с новата организация. Още повече, ако тези страни решат да търгуват само помежду си, затваряйки пазарите и ресурсите си за останалия свят...