Слави Трифонов се изгаври с гостуването на световния ни шампион

Слави Трифонов и екипът му се изгавриха по недопустим начин с българската гордост в бокса Детелин Далаклиев. Световният ни шампион е трябвало да гостува в предаването на Дългия "Шоуто на Слави", където да представи биографичната си книга "Никога не се предавай", чийто автор е Георги Стоянов.

[caption id="attachment_406354" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов се подигра с Детелин Далаклиев Слави Трифонов се подигра с Детелин Далаклиев[/caption]

Вместо това да се случи обаче хората на Слави Трифонов разтакават Далаклиев и Стоянов цели два пъти. Първоначално двамата е трябвало да гостуват в предаването на 9 април като първоначалните разговори за това са се случили два дена по-рано - на 7 април. Георги и Детелин дори са обявени на официалния сайт на "Шоуто на Слави" като гости на съответната дата. Според уговорката Далаклиев дори е трябвало да занесе като подарък на Слави Трифонов един екземпляр от книгата за него.

Един ден преди предвиденото гостуване обаче - на 8 април, човек от екипа на Дългия се обажда, за да ги уведоми, че се налага участието им да бъде преместено с близо седмица - на 15 април. Това се налагало заради гостуването на цирк "Елуаз" в предаването.

Още тогава от шоуто ги уверяват, че държат да ги видят в студиото като се обаждат два пъти, за да потвърдят. До това обаче така и не се стига, предават от БЛИЦ.