Скандалните далавери на областния управител на Хасково – Минко Ангелов, които видяха бял свят, хвърлиха президентството в шок.

Оказва се, че Ангелов въртял най-безцеремонно далавери, възползвайки се от поста си. той покровителствал мащабен канал за внос на фалшиви парфюми от Турция. Разбира се за услугата той прибирал колосален рушвет в размер на 100 хиляди лева месечно. 

Сигналът за разпънатия чадър над контрабандния канал е постъпил в Президентството на 7 ноември.  Той е бил подаден от "Българска Легия Антимафия".
В сигнала се посочва, че написаното е публична тайна в Хасково.
Няма никакво съмнение, че сигналът ще бъде подложен на проверка от страна на подчинените спецслужби на държавния глава.

Освен това стана ясно, че някои от фактите, изложени в сигнала, се потвърждават и от официална информация на Министерството на вътрешните работи. 
Именно Минко Ангелов е чадъросвал част от канала. Част от стоките, конфискувани от митническите служители на 21 октомври, са собственост на въпросния контрабанден канал.

Ментетата били открити в два товарни буса, които изненадващо били спрени за проверка на АМ „Марица“. Изплашени да не отнесат цялата вина, двамата шофьори бързо пропели, изваждайки на показ цялата схема. 
Те разкрили, че са мулетата, натоварени със задачата да прекарат контрабандните парфюми през границата и да ги оставят в близост до Симеоновград. С това се изчерпвали задълженията им.
Източник: pik.bg

Скандалните далавери на хасковския областен управител Минко Ангелов хвърлиха в шок президентството