Скандален читателски сигнал стресна и отврати редакцията ни. Изпратени на електронната ни поща фотоси показват как държавни чиновнички от Българската агенция по безопасност на храните са се разхвърляли почти дибидюс, щедро излагайки на показ напращели гърди, пищни бедра и месести задни части. Женското им “голо” парти се състои във видимо скъп курорт, в разгара на работната седмица, когато на служителките трябва да им пари под краката от проверки на ресторанти, фабрики и цехове. Не за нещо друго, а защото на не особено крехките си плещи въпросните матрони носят отговорност за онова, което нашенецът слага на трапезата си.

 

Воеводка на “нежната” чета е зам.-шефката на БАХБ Галя Викьова, което идва да каже, че сбирката е не просто с нейно знание, а и с висшата й благословия. При това положение трудно можем да допуснем, че коконите на бюджетна издръжка сами са си платили масрафа по трупане на слънчев тен. По всичко личи, че сметката за партито сме платили всички ние.

Ето какво пише нашият читател до редакцията (предаваме текста в автентичния му вид, без редакция):

 

Докато цялата българска общественост се пита ще бъдат ли санкционирани производителите на млечни продукти менте, цялото ръководство на дирекцията контрол на храните както и заместник шефката на Агенцията доктор Галя Викьова демонстрира снимка по голи бедра в отговор на българските потребители. След като се скриха от всички журналисти и не отговориха на нападките от няколко неправителствени организации, те предпочетоха да съберат слънчеви лъчи в луксозния курорт за държавна сметка .

 

Галя Викьова, Татяна Николова Александрина Борисова, Нели Тодорова, Дора Янковска и Кремена Стоева са героините в тази снимка която би трябвало да възмути всеки трезво мислиш българин който разчита на тях да контролират безопасността на храните на централно ниво както и да ловят измамниците които произвеждат млечни боклуци, пише възмутеният ни читател.

 

Коментарите оставяме на Вас.

Източник: crimesbg.com