Водещите ползват едни и същи гримове

В нова тв бе разпален поредният скандал. Този път обаче в основата му не е медийната рокада, която продължава в bTV, а херпес.

Оказа се, че нивото на хигиена в медията е твърде ниско. Всички новинари, както и водещите на сутрешния блок на медията използват една и съща гримьорна и съответно едни и същи гримове. Дори гланцът за устни е един и същ за всички тях. Това съответно крие своите рискове и последиците от ниската хигиена не закъсняха.

[caption id="attachment_263739" align="alignleft" width="300"]Водещите ползват едни и същи гримове Водещите ползват едни и същи гримове[/caption]

Водещият на сутрешния блок „Здравей, България” Виктор Николаев си пипна херпес точно заради общите гримове, които са принудени да ползват. Всичко тръгнало от новинарката Татяна Чохаджиева, която била болна и й избили херпеси. Гланцът за устни, с който разкрасяват новинарката обикаля устните и на колегите й от сутрешния блок. Преди няколко дни един от зрителите дори си направи майтап с водещите на „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев като ги попита да не би да са се целували, че имат еднакъв цвят на устните.

Тогава те приеха майтапа с усмивка, а Виктор дори не е подозирал, че малко по-късно ще падне в жертва на гланца за устни. Последните няколко дни се оказаха критични за него, тъй като заради козметичния дефект, водещия на сутрешния блок отново пропуши. Освен всичко друго, той изгуби и облога си с Ани Цолова, пред която заяви, че повече няма да погледне цигари. Сега ще трябва да изпълни условието на баса – да прави подбор на вестникарските заглавия в продължение на една седмица, пише pik.bg.