Единственият наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по-известен като Лъчо Мозъка – Георги, е имал сериозни проблеми с органите на реда.

 

Неотдавна се разминал на косъм със зандана, след като бил сгащен да краде регистрационните номера на частни автомобили. Той ги използвал, за да зарежда гориво по бензиностанциите, което не плащал, а вместо това офейквал.

 

За скандалния случай сигнализираха потърпевши от набезите на депутатския син.

Оказва се, че след катастрофата, в която Кристиан Николов уби журналиста Милен Цветков, а сина на Лъчо Мозъка избяга позорно, след това решил да защитава авера си с показания в съда. Въпреки това не си е взел никаква поука от престоя му в ареста.

 

Преди две години бе задържан, а малко след това пуснат под гаранция, тъй като бе свидетел на кошмарния удар, довел до смъртта на Цветков.

Това далеч не е единственото провинение на депутатския син. Припомняме, че той влезе в криминалните хроники още в ученическите си години, когато избяга от дома си и обвини родителите си за своите постъпки.

 

Георги твърдеше, че майка му (първата жена на Лъчезар Иванов), е алкохоличка. Депутатът пък побърза да се оправдае, че не поддържал каквито и да било отношения със сина си след раздялата с бившата му жена.

Източник: lupa.bg

 

Скандал! Синчето на Лъчо Мозъка крал регистрационни номера за бензин на аванта