Скандални разкрития за гавазите на проваления политик Слави Трифонов видяха бял свят.

Те бяха направени от столичанката Анна Кръстева в социалната мрежа Фейсбук.
Тя твърди в серия от публикации, че е била заплашвана от негови гардове, сякаш е някой от босовете на ъндърграунда.

Първата й публикация, свързана със заплаха от страна на гардовете на Дългия е от 1 юни. Тогава тя публикува два фотоса, посочвайки, че лицето на тях е именно един от гавазите му. 
Тя недоумява не само защо въпросният мъж си е позволил да ги заплаши преди време с пистолет, а и това защо се разхождат с оръжия, които се виждат, при положение, че съгласно закона това е абсолютно забранено и допълва, че те не са полицаи.

В разкритията, направени от Кръстева става ясно, че е била заплашвана всячески от въпросния гард на Трифонов. Не уточнява обаче точно кога се е случило това, както и по какъв повод е възникнал конфликтът помежду им, ако изобщо е имало такъв в действителност.

На 28 юни, Кръстева отново се оплаква на приятелите си в социалните мрежи от тормоз от страна на гардовете на Дългия. Нещо повече – тя дори твърди, че охраната му ги преследва из цяла София, осъществявайки тормоз и терор над нея и приятелите й. 

Припомняме, че преди време друга столичанка се оплака в социалната мрежа, че джип от кортежа на Дългия е щял да я помете в кв. Изток, където той ходи редовно да обядва в ресторанта на Кирил Домусчиев.
Източник: retro.bg

Скандал! Охранител на Слави Трифонов заплаши с пистолет… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Скандал! Охранител на Слави Трифонов заплаши с пистолет… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Скандал! Охранител на Слави Трифонов заплаши с пистолет… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3