Какво ли ще е оправданието им този път?

Бившият вече министър-председател Кирил Петков и шефката на кабинета му – Лена Бориславова, разпалиха нов скандал на тръгване от властта.

Двамцата бяха заснети от оператори на Българската национална телевизия да се държат за ръчичка на стълбището на Министерски съвет, преди излизане от сградата и властта.

Скандал! Киро и Лена се хванаха за ръчички, след като сдадоха властта (ФОТО)

Първият коментар на потребител в страницата на БНТ в социалната мрежа Фейсбук гласи, че Киро и Лена са възпитани хора от Харвард и се държат за ръчичка, а не за… парапета.

Както знаете по-рано днес правителството в оставка с премиер Кирил Петков предаде властта на новия служебен кабинет, който бе оглавен от Гълъб Донев.

След като минаха официалните речи, Кирил Петков направи куп нелогични действия.

Двамата с дясната му ръка Лена Бориславова веднага напуснаха сградата на Министерски съвет след церемонията по предаване на властта. Човек би си казал, че е нормално, ако не се бе появила една от снимките, скандализирала наново обществото.

На въпросния фотос, дело на Десислава Кулелиева от БНТ се вижда как Киро и Лена се качват по стълбите, държейки се за ръчички.

Несъмнено подобна близост е повече от ненормална за един бивш вече премиер и говорителката на кабинета му.

Припомняме, че преди броени дни Лена свали годежния си пръстен, който уж й бе връчен от председателя на НС Мирослав Иванов. Преди това пък го размахваше демонстративно в кулоарите на парламента.

Какво ли ще е оправданието на двамината този път?

Източник: trud.bg