Синът на Никълъс Кейдж - Уестън, е арестуван за нападение с оръжие, само няколко седмици след като майка му Кристина Фултън беше забелязана с посинено лице.

От полицията в Лос Анджелис потвърдиха, че 33-годишният актьор е бил освободен под гаранция от 150 000 долара (116 600 паунда).

„Мога да потвърдя, че Уестън Кейдж Копола беше арестуван днес за нападение със смъртоносно оръжие - заяви говорител на полицията на Лос Анджелис пред американския вестник "Сън".

"Той беше арестуван от 77-о отделение на полицията на Лос Анджелис.

Американският вестник "Сън" предполага, че бащата на Уестън, 60-годишният Николас, е платил гаранцията.

Смята се, че тази новина е свързана с инцидент, възникнал през май, когато Уестън беше обвинен, че е "нападнал майка си и ѝ е направил шамар".

Според TMZ Уестън е бил посочен като заподозрян в сигнал за нанасяне на побой на 57-годишната Фултън. Тогава изданието съобщи, че двойката е имала "словесен спор", който е прераснал във"физическа схватка".

В изявление за People през май Фултън казва: "Уестън и аз не сме имали никакъв спор преди инцидента.

"В неделя, 28 април, няколко от най-добрите приятели на Уестън ме потърсиха за съдействие, тъй като преживяха психическа криза с Уестън.

"При пристигането ми бях посрещнат от сина ми, който очевидно беше в състояние на психически срив, което на свой ред се превърна в ужасяващо преживяване".

"Винаги съм подкрепял подпомагането на сина ми в борбата му с психичното здраве. Правя всичко по силите си, за да му осигуря постоянната подкрепа, от която се нуждае“, споделя от своя страна Никълъс Кейдж.

Източник: metro.co.uk