Никак няма да е пресилено, ако кажем, че този път щерката на президента Румен Радев не само прекали, а направо премина всякакви граници.

Всеизвестен факт е, че Дарина е с бунтарски характер, освен това е талантлива млада актриса. Последната й проява обаче определено успя да разбуни духовете в обществото.

Този път Дарина Радева си позволи да е повече от провокативна. Тя помести свои фотоси в профила си в социалната мрежа, на които изглежда меко казано предизвикателно. Ако трябва да сме точни, е направо като магистрална труженичка.

От снимките ясно се вижда, че наследницата на Румен Радев си е сложила руса перука, която е съчетала с черна рокля с тънки презрамки. Не само, че деколтето на роклята й стига до пъпа, а е достатъчно широко, че половината й бюст да е отвън. При все, че бюстът й не е от най-съблазнителните, той прикова вниманието с татуировката между двете й възвишения.

Като капак на всичко това, Дарина е заложила на изключително тежък грим.

Да не пропускаме и факта, че е захапала и цигара.

Така и не става ясно къде точно Дарина Радева е направила провокативните снимки, но зад нея се вижда обществена сграда и паркинг.

Източник: zajenata.bg

Щерката на Румен Радев заприлича на магистрална труженичка (СНИМКИ)

Щерката на Румен Радев заприлича на магистрална труженичка (СНИМКИ) - Снимка 2