Това момиче стана знаменитост още преди да се роди. Когато певицата Мадона забременя, феновете не очакваха такива новини от нея. Певицата винаги беше обсебена от работата и отложи семейния живот за по-късно. Но бебето Лурдес, според самата Мадона, промени всичко в живота й. Сега певицата има двама роднини и четирима примерни наследници. Най-известният все още е Лурд.

В същото време връзката на певицата с бащата на момичето не се получи. Само година по-късно Мадона се раздели с фитнес треньора от кубински произход Карлос Леон. Лурдес остана да живее с нея. В крайна сметка най-голямата дъщеря на певицата е изненадващо подобна на нея. Само Мадона знае как да се справи с такъв непокорен характер като нейния.

Красивата Лурдес е наследила от майка си и пълно незачитане на нормите и правилата. Напоследък момичето забележимо напълня, но дори не мисли да го крие. Напротив, знойната брюнетка редовно се разголва публично. Тя често отказва бельото и носи провокативни рокли с максимална експозиция. Преди нея самата Мадона обичаше подобни тоалети.

Наскоро момичето дойде на луксозно парти, облечено в рокля от прозрачен плат с дупки. Костюмът по цял ръст подчертаваше впечатляващите бедра и страни на брюнетката, но Лурдес очевидно беше възхитена от вида си. Тя носеше лъскави сандали на краката си и модерна чанта в ръцете си.

Любовта към подобни тоалети позволява на Лурдес редовно да се появява на страниците на списания без музикална или актьорска кариера. Момичето признава, че сега не иска да се развива. Нейната цел е да се забавлява, докато може.

Източник: wday.ru