Излязоха наяве потресаващите условия, при които е отглеждано едно от разменените деца. Снимките на крайно лоши битови условия на семейството от ромски произход подпалиха мрежата и хиляди коментари се „изляха“ по тях.

В същото време, една от майките - Михайлова твърди, че детето си е нейното и не е разменено в родилното. Тя отглежда детето си в неприемливи условия на дом със счупени стъкла, пълен със смет двор, висящи кабели и порутена фасада.

Пред журналисти е споделила вероятно лъжата, че е кърмила пеленачето вече 3 месеца, но те заснеха в разхвърляните купчини смет кутия от адаптирано мляко.

Тя твърди, че не е отказвала ДНК експертиза и не знае „защо се  е получило така с другата майка“.

Към момента все още не е известна самоличността на другата майка, която се е усъмнила и е направила ДНК тест на детето, с което сее е върнала от родилното.

Прокуратурата е поставена пред изключително сериозен случай и дори прецедент в новата ни история. Продължава разследването от тяхна страна и установяване на истината и евентуалната размяна на децата.

В изявление от болничното заведение съобщиха, че отговорните за ужасната ситуация ще бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Източник: blitz.bg

ШОК: Вижте как се отглежда едно от разменените новородени (СНИМКИ)

ШОК: Вижте как се отглежда едно от разменените новородени (СНИМКИ) - Снимка 2