Майката на две деца - която току-що роди втората си дъщеря Адира Ривър през август - публикува видеоклип в TikTok в неделя, в който обяснява как използва остатъците от кърмата си, за да лекува слънчевите изгаряния по лицето си.

"И така, напълно изгорях под окото си", започва клипа си 42-годишната легенда на тениса, в който се вижда, че стои в банята със свежо лице и черен спортен сутиен.

"Не питайте", каза тя за "чувствителната си кожа" и добави: "Бях на слънце... дълга история. Както и да е, опитвам кърма. То действа на детето ми - казват, че слагам кърма върху всичко, а аз имам много излишна, така че ще го пробвам за около седмица под окото и ще видя как ще стане".

"Искам да кажа, че вече се чувствам по-добре, защото - боли!" казва Уилямс за неприятното си изгаряне. "Добре, ще ви съобщя как върви."

В надписа Уилямс пише: "Добре, това е напълно странно??? Трябва да кажа, че след една седмица използване на МОЯТА кърма под окото ми - това работи! Умирам от нетърпение да чуя мнението ви."

"Да, мадам. Преди 40 години го използвах като средство за лице, когато се къпех", написа един фен в коментарите. "Чудодейно мляко."

"ОБИЧАМ Я", написа друг човек за уязвимото споделяне на Уилямс като цяло.

Други обаче са малко по-критични към тенисистката. Те казват, че я обичат, но информацията е твърде лична и идва в повече за споделяне.

Източник: people.com