Ексвътрешният министър Цветан Цветанов е подслушвал и телевизионния водещ Слави Трифонов, гърми пресата

Според в. "Всеки ден" водещият Слави Трифонов е бил подслушван от бившия шеф на МВР Цветан Цветанов. Твърди се, че това нещо продължава през всичките години на управлението на ГЕРБ или иначе казано от 2009 до началото на 2013 г., когато правителството си подаде оставката.

През цялото време, докато властваха, шоуменът бе един от най-големите критици на кабинета. Всичко това според Бойко Борисов се дължи на отказа му да даде 50% влияние на Слави върху партията му (виж видеото по-долу), като враждата помежду им започва, когато премиерът първо му отказва градинката пред Японския хотел, където водещият иска да си построи хотел.

[caption id="attachment_262899" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов ще се ядоса[/caption]

Ето защо Цветан Цветанов държи "под ухо" Трифонов, за да няма изненади и да знаят, ако крои нещо. Освен това телевизионерът не веднъж бе посочван в пресата, че има близки отношения с Георги Първанов и Меглена Кунева, която доста често се оказваше на диванчето в неговото шоу, за да коментира политическата обстановка в страната.

По всяка вероятност, ако твърденията на пресата са истина, Бойко Борисов си е имал на идея за действията на Цветанов, макар винаги да отрича, че е знаел какво прави дясната му ръка, оправдавайки се, че и той самият е бил подслушван.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е слагал ухо и на други скандални водещи като журналиста Сашо Диков, твърди "Всеки ден".