Сестрите на Хасан и Ибрахим пребивали свои съуенициСестрите на талантливите Хасан и Ибрахим са техни пълни противоположности, изключили ги от училище заради побой и изнудване

Родителите на Хасан и ИБрахим има защо да се срамуват от другите си две деца. Докато талантливите момчета прославиха семейството си и цяла България с участието си на детската Евровизия, сестрите им редовно карат майка им и баща им да се червят от срам заради поведението им. Оказа се, че двете момичета - Нермин и Мерлин, които също са близначки, са били изключени от училището си в Шумен.

[caption id="attachment_431498" align="alignleft" width="300"]Сестрите на Хасан и Ибрахим изключени от училище Сестрите на Хасан и Ибрахим изключени от училище[/caption]

И то не заради лош успех или нещо, свързано с учебния процес. А заради побой, при това системен, над другите ученици. Десетокласничките редовно пребивали от бой съучениците, а и децата от съседните класове. Първият случай бил още преди година, когато Нермин и Мерлин били в девети клас. Тогава двечките буквално смлели момиче от своя клас и то насред класната стая.

Другите деца разказват, че е било нещо страшно - по пода имало окървавени кичури от косата на жертвата, а самата ученичка буквално е била блъскана в стените и в пода на стаята. Тогава обаче директорката и училищното ръководство решили да се смилят над побойничките и да им дадат още един шанс да поправят поведението си.

В началото на тази учебна година обаче сестрите на Хасан и Ибрахим отново се провинили. Тогава двечките се опитали да изнудват учителката си по химия Ана Виденова. Момичетата я предупредили, че ще разпространят видеозаписи от уроците й, които ще покажат, че тя не става за учителка, ако не се съгласи да пише на Мерлин шестижа на контролно, на което е получила четворка, научиха от hotarena.net.

След този случай чашата преляла и сестрите на Хасан и Ибрахим били изгонени от училището.