Те са една от най-обичаните двойки на Сърбия, тя е снаха на Лепа Брена, а той е синът на Боба — Филип Живойнович. Сватбата им беше като от приказките, меденият месец още по-вълнуващ. Но днес Александра Прийович определено не е особено щастлива от този факт. Особено, след като съпругът й организира паметен скандал по време на парти.

От известно време витаят слухове около двойката, още повече, че певицата се старае да развива кариерата си, а не да се фокусира върху семейството. По време на партито, Филип пийнал повече, а Александра обръщала внимание на мениджъра си, с когото прекарала почти цялата вечер. Стигнали до там, че Даниел Блажич Блашко, който също бил на партито, в качеството на гост, бил принуден да успокоява Филип, че не задиря жена му.

"Последва една много грозна сцена. Филип се развика на Александра, че цяла вечер си шушука с Даниел. Двамата наистина разгорещено обсъждаха някакви проекти, но той се разкрещя, че тя го мами. Така и не разбрахме какво е причинило ревността му", споделят присъстващи.

Според други обаче, Филип и Александра са в сложни отношения от известно време. И той дори е настоял тя да се раздели с мениджъра си. Тъй като преди дни именно Блажич обяви, че тя е новата голяма звезда на Сърбия, след като оглави престижна музикална класация, това явно не се е случило.