Бритни Спиърс се развежда за n-ти път, но като че ли никой не е изненадан. След 13 месеца семеен живот изпълнителката отново е свободна да търси любов и щастие. Според бъдещия й бивш съпруг Сам Асгари обаче, Бритни е на ръба на нервна криза. И се държи толкова неадекватно, че чак плаши хората.

"Тя ми изневери със служител по чистотата от имението и го накара да я снима без дрехи", каза Асгари в едно от редките си изказвания за развода. В молбата за раздяла той е написал "непреодолими различия", но се смята, че именно забежката на съпругата му го е накарала да се откаже от брака им.

Пред адвокатите си Асгари обаче разказва, че през съвместния им живот, Бритни няколко пъти му насинявала окото докато спи, удряла го, хапела го, а освен това пръснала ножове из цялата им къща. Тя била обсебена от параноята да се защити, ако бъде нападната в дома си, поради което кухненските прибори били буквално навсякъде.

Не е изненадващо, че бившият й съпруг Кевин Федърлайн поиска пълно попечителство върху децата им и дори се премести от Лос Анджелис на Хаваите, без дори да се обади на бившата си. Асгари и Спиърс обаче нямат деца и той претендира за солидно обезщетение, въпреки предбрачния им договор.

Двамата бяха заедно шест години, преди да се оженят преди 13 месеца. Младежът обаче осъзнал, че "не може да спаси Бритни" и предпочел да сложи край на брака им, без много шум.