"Меган не гледа на приятелите си, като на хора, с които я свързват общи интереси или емоции, или чувства. Тя се отнася с тях като с вещи. Те са й приятели до момента, в който има полза от тях. След това забравя за съществуването им, все едно са вещи". Това разкриват приятели на Меган Маркъл, които са били част от обкръжението й, преди да се запознае с принц Хари.

Принцесата влиза като ураган в живота им,  но и също толкова бързо се оттегля. И не е готова да толерира никакви провинения от тяхна страна.

"Тя е социален паразит. Усеща кога ще има полза от някого и се сближава с него. И всичко е розово и прекрасно. Но, ако този човек в един момент вече не й е полезен, бърза да се дистанцира, при това без много шум. И забравя за него", разкриват близки на принцесата.


Такъв е случаят с бившата й най-добра приятелка Джесика Мълрони. В момента, в който Меган усети, че приятелката й може да злепостави и нея с въвличането си в расистки скандал, тя просто й блокира номера и й забрани да й се обажда. Странно отношение от страна на принцесата, към онази, която дори беше шаферка на сватбата й.

Мнозина смятат, че Меган е прехвърлила тези си възгледи и над Кейт, затова отношенията им приключиха катастрофално. "Тя не можа да разбере, че дворецът не е декор на приказен филм. И до последно мислеше, че всичко е игра, докато не се сблъска с реалността", разкриват придворн